Pendea Pennshoppen Contact
  Katalog » Integritetspolicy Logga in | Varukorg  |  Kassa   
Kategorier
Tillverkare
Nyheter.  mer
Rohrer & klingner Limited Edition Aubergine
Rohrer & klingner Limited Edition Aubergine
från 129.00kr
Sök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning
Information
Kontakta oss
Frakt & Returer
Köpvillkor
Integritetspolicy
Integritet, Cookies och Personuppgifter Integritet, Cookies och Personuppgifter

Integritetspolicy

Genom att genomföra köp och godkänna policyn på pennshoppens webbplats i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan:

Personuppgifter

Vi använder de personuppgifter som du lämnar/har lämnat till oss eller som vi samlat in via cookies på webbplatsen, i syfte att administrera dina köp och fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. De personuppgifter vi behandlar är namn, leveransadress, e-postadress, köp-, betal- och orderhistorik, samt telefonnummer. Uppgifterna kan även användas i marknadsföringsändamål främst genom nyhetsbrev eller andra direktmarknadsföringsaktiviteter, samt för statistikändamål. Du kan när som helst kontakta oss för att avbryta marknadsföring mot dig som kund. Under köpprocessen kan ovanstående personuppgifter samt ytterligare information (inklusive personnummer), samlas in via webbplatsen och överföras till tredjepartsleverantörer för att slutföra betalningsprocesser och inköp. Personnummer lagras inte i Pennshoppens databaser. Användningen av uppgifterna kan innebära samkörning med andra register samt att dina personuppgifter överförs till, och behandlas av Pennshoppen samarbetspartners i ovan nämnda syften i enlighet med gällande lagar och regler.

Skydd av dina personuppgifter

Dina personuppgifter skyddas via säkra protokoll (SSL), brandväggar samt fysiskt skalskydd. Kund ansvarar för SSL används i de webbläsare som används under köpprocesser.

Lagringstider

Som registrerad kund sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dig. Om du inte är registrerad som kund sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att fullgöra våra eller våra samarbetsparters åtaganden gentemot dig, t.ex. för att uppfylla leverans- eller garantiåtaganden. Uppgifter sparas oavsett aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning. Uppdatering och korrigering av dina personuppgifter Enligt personuppgiftslagstiftningen har du rätt att en gång per kalenderår gratis få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig, oavsett hur dessa samlats in. För att ta del av den informationen ska du lämna in en skriftlig begäran till oss per post till den adress som anges på Webbplatsen. Den kan alltså inte skickas per e-post. Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

Ändringar i Integritetspolicyn

Vi förbehåller sig rätten att göra ändringar integritetspolicyn för att uppfylla juridiska eller tekniska krav. Alla ändringar av denna kommer att publiceras på Pennshoppens hemsida.

Cookies

Alla som besöker en webbplats med cookies har enligt lagen om elektronisk kommunikation rätt att få information om det. Cookies krävs för att det ska gå att logga in och handla på Pennshoppen. Cookies måste alltså vara aktiverade i din webbläsare för att webbshoppen skall fungera korrekt. Cookies som sparas på din dator innehåller ingen personinformation utan dess funktion är att för att se till att varor du vill köpa hamnar i din egen kundvagn, samt att se till att du kan logga in på korrekt konto.

Kund och Personuppgifter

De kund och personuppgifter som samlas in vid köp är nödvändiga för att vi skall kunna leverera varor och säkerställa betalning. Kreditkortsuppgifter hanteras inte inom PENNSHOPPEN alls utan alla kortuppgifter hanteras på vår betalleverantörs krypterade sidor.

Google analytics

Vi använder oss av Google Analytics som är ett sätt att mäta hur besökare använder webbplatsen, vi samlar in cookies från våra besökare för användarstatistik.
Fortsätt
Varukorg  mer
...är tom
 
Priserna visas inkl moms
Ändra till exkl moms
Specialerbjudanden  mer
Waterman Carène Deluxe Black GT
Waterman Carène Deluxe Black GT
2450.00kr
från 2082.50kr
Recensioner  mer
LAMY ALstar
Jag har tre stycken LAMY Al-Star i olika färger. Samtliga ha ..
4 av 5 Stjärnor!
Tryggt och säkert
Följ oss

Recensioner  |  Avancerad sökning  |  Integritetspolicy  |  Köpvillkor  |  Frakt & Returer  |  Kontakta oss  |  Bli Kund - Skapa ett konto  |  Logga in